RING OSS - 08-124 200 26

Sälja båt Stockholm

RING OSS - 08-124 200 26

Köpa båt

Sugen på att köpa ny båt? Vi både köper och säljer båt i Stockholm.

Oavsett om du ska köpa eller sälja båt i Stockholm så arbetar vi som båtmäklare aktivt för att du ska bli så nöjd som möjligt med din affär. Vi har en stor mängd kunder som väljer att sälja båt i Stockholm med oss. Något som gör att den som är intresserad av att köpa båt i Stockholm har ett stort utbud av båtar att välja mellan. 

Köpa eller sälja båt i Stockholm? Kontakta oss så hjälper vi dig med båtaffären! 

4 saker att ha koll på innan du köper båt i Stockholm

1. Ungefärlig prislapp och syfte för båten

Är det viktigt att hela familjen får plats att sova på båten eller är ni mest intresserade av att göra dagsturer? Att veta vad båten ska fylla för syfte och vad era krav är gör det enklare att sätta en ungefärlig prislapp på vad båtköpet får kosta. Tänk på att utrustning och hamnplats kan tillkomma i priset. Är du osäker på vad du behöver? Vår kunniga personal kan guida dig till rätt utrustning för just dina behov. Så avsett om du väljer att anlita oss för att köpa eller sälja båt i Stockholm så hjälper vi dig i hela processen för att få till en så lyckad båtaffär som möjligt.

2. Var båten ska stå under året

När du köper båt i Stockholm är det bra att kolla upp vart båten ska stå under hela året. Du kommer behöva en hamnplats under båtsäsongen och en förvaringsplats under vintern. På vårt varv erbjuder vi alla våra kunder vinterförvaring och alla kringtjänster som behövs under vintersäsongen. Skulle du behöva enklare service av båten kan vår mobila verkstad även komma direkt till din båtplats och fixa felen. 

3. Båtens skick

När en kund väljer att sälja båt i Stockholm med oss så varudeklarerar vi alltid båten för potentiella köpare. Detta gör att du enkelt ska kunna se vad båten är i för skick och för att du som köpare ska slippa dolda fel och brister. Vi erbjuder även alltid köpare en detaljerad visning av båten och det finns självklart möjlighet att provköra den innan ett eventuellt köp. 

4. Vad gäller kring garanti och försäkring

För att du ska känna dig trygg med att köpa och sälja båt i Stockholm med oss så erbjuder vi alla köpare attraktiva finansieringsmöjligheter via Swedbank och Wasa Kredit samt löser eventuella försäkringsfrågor. Vi har ett samarbete med försäkringsbolaget Svedea där vi kan erbjuda köpare ett års garanti på begagnade båtar. Detta för att göra det enkelt och tryggt att köpa och sälja båt i Stockholm med oss.

Köp eller sälja båt i Stockholm? Vi erbjuder 1 års garanti vid köp av begagnad båt.