RING OSS - 08-124 200 26

Sälja båt Stockholm

RING OSS - 08-124 200 26

Om oss

På vår marina kan du köpa och sälja båt i Stockholm.

Sedan företagets start 1968 har Karlbergskanalens Marina AB arbetat med båtförmedling. Från vår marina mitt i centrala Stockholm har vi sålt över 4 000 båtar. Som båtmäklare är vår främsta uppgift att du som köpare ska hitta din drömbåt och att du som ska sälja båt i Stockholm får det bästa priset för din begagnade båt. Efter många år i branschen har vi god kännedom om båtmarknaden, något som också leder till bra försäljningsresultat. Våra tidigare kunder har varit mer än nöjda med vårt arbete och tack vare det förtroendet har vi kunnat fortsätta sälja båt i Stockholm i över 50 år. Vi är dessutom medlem i Sweboat, båtbranschens riksförbund.

Vi är medlemmar i Sweboat, vilket gör det tryggt att köpa och sälja båt i Stockholm.

Kontakta oss så berättar vi hur vi hjälper dig att enkelt och tryggt köpa och sälja båt i Stockholm.

Vi hjälper dig köpa och sälja båt i Stockholm

Vi vet att det är en stor affär att både köpa och sälja båt i Stockholm. Därför erbjuder vi kunder som ska sälja båt i Stockholm helhetslösningar där vi sköter allt från annonsering av båt och kontakt med spekulanter till färdigt köp med betalning och försäkringar. Vi hjälper till att varudeklarera din båt samt kör visningar för potentiella köpare på vår marina. Du som ska sälja båt i Stockholm med oss får också ett unikt reklamationsskydd som täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen.

För dig som ska köpa båt i Stockholm finns vi där och hittar rätt båt och utrustning för just dina behov. Vi finns även med på plats och kör en detaljerad visning av båten samt finns med för provkörning om så önskas. Vi kan även hjälpa dig att hitta båtplats och om du är osäker håller vi gärna en genomgång i hur du kör båten. Vi erbjuder även köpare attraktiva finansieringsmöjligheter och ger köpare ett års garanti på begagnade båtar. Allt för att både köpare och du som ska sälja båt i Stockholm ska bli nöjda med er båtaffär. 

Vi erbjuder enklare service på båtar

Vårt företag har även en mobil verkstad för att enkelt kunna komma ut till våra kunder och utföra enklare service på din båt. När tyvärr båtsäsongen har kommit till sitt slut erbjuder vi även vinterförvaring och alla kringtjänster din båt kan behöva under vintersäsongen. Allt för att den ska vara redo och fin när sjölivet kallar nästa gång. 

Så gör som många andra båtfantaster – ta hjälp av oss som båtmäklare när du vill köpa och sälja båt i Stockholm.