RING OSS - 08-124 200 26

Sälja båt Stockholm

RING OSS - 08-124 200 26

Sälja båt

I vår båthamn hjälper vi dig att köpa och sälja båt i Stockholm.

Är det dags att byta eller sälja båt i Stockholm? Låt oss hjälpa din båtaffär framåt! Vi har över 50 års erfarenhet av att köpa, byta och sälja båt i Stockholm. Som erfarna båtmäklare hjälper dig med allt praktiskt vid en båtförsäljning, allt medan du kan fokusera på något roligare. Som att kanske köpa en ny båt. Vi fixar allt från annonsering och visning av båten till betalning och försäkring för den nya köparen.

Sälja båt i Stockholm? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper dig sälja din båt. 

Vi gör det enkelt och ekonomiskt att sälja båt i Stockholm

När du som ska sälja båt i Stockholm väljer att anlita oss som båtmäklare ska du veta att du har hamnat i trygga händer. Vi utför helhetslösningar där vi hjälper till med allt från annonsering till färdigt köp. Vi har inga dolda avgifter och vet vad som krävs för att nå ett bra försäljningsresultat. Dessutom erbjuder vi dig som säljare ett unikt reklamationsskydd. Skyddet täcker alla eventuella problem med reklamationer enligt konsumentköplagen vid försäljning av din båt. När du säljer båt i Stockholm med oss så hjälper vi till att marknadsföra din båt på olika försäjningsplattformar, så som Blocket och sökbåt.se. Vi har dessutom välbesökta sociala medier där vi även lägger ut en annons på båten. Allt för att göra det enkelt och prisvärt att sälja båt i Stockholm med oss!

Från intresserad köpare till en lyckad försäljning av din båt

När du säljer båt i Stockholm med oss ombesörjer vi även all kontakt med spekulanterna på din båt. Vi sköter visningar av båten samt eventuell provkörning. Vi arbetar sju dagar i veckan med att besvara frågor och att hålla en aktiv dialog med spekulanter.

För din och köparens trygghet varudeklarerar vi även båten. Vi erbjuder även speciella garantier för begagnade båtar och har samarbete med båtförsäkringsbolag för bästa möjliga premier. När det väl är dags för försäljning ser vi alltid till att du som säljare ska få det bästa priset när du väljer att sälja båt i Stockholm med oss. Vi hanterar all betalning samt erbjuder köpare attraktiva finansieringsmöjligheter och löser eventuella försäkringsfrågor. Med oss är det enkelt, tryggt och smidigt att sälja båt i Stockholm.